Disney съобщи още подробности за новите си филми

Disney съобщи още подробности за новите си филмиDisney откри своята конференция D23 Expo в Анахайм, Калифорния с нова информация за своите филми. Компанията е доста заета по няколко важни проекта.

В момента Disney работи по новите Frozen, Toy Story 4, The Incredibles 2 и други. Компанията е в началото и на два изцяло нови филма, които даже още нямат имена, съобщава ABC News.

Добрите резултати и отзиви от Cars 3 също обнадеждават Disney. Компанията тръгва с оптимизъм и очаква интересът към другите филми да е също много голям.

Frozen 2 вече има точна дата – 27 ноември 2019 г. Изглежда доста далеч, но преди това има и много други филми. За сега Disney пази сценария и дори общата идея и тема на филма в тайна.

При Toy Story 4 също има новини. Режисьор на филма вече ще е само Джош Куули. Филмът ще бъде по кината от 21-ви юни 2019 г.

Преди това, на 15-ти юни 2018 г. можем да очакваме The Incredibles 2. Цялото семейство ще се завърне, заедно с нови герои и злодей. Disney казва, че филмът ще използва най-новите технологии в анимацията и ще изглежда страхотно.

На 21-ви ноември 2018 г. пък ще тръгне Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. Този филм ще е комедия и в голяма степен сатира на останалите герои на Disney. Компанията ще се позабавлява на свой гръб заедно с Ралф, Ванелопе и всички принцеси на Disney.

На 22-ри ноември 2017 г. пък по кината тръгва Coco. През декември очакваме и поредния епизод от Star Wars.

Студиото работи и по два изцяло нови филма. Те все още нямат имена и дати. Единият ще разглежда бъдещето на авиацията. Другият ще ни прати в измислен свят, в който еднорозите изобилстват и са повече дори от плъховете.

Всичко това означава и още наистина много играчки от различните филми. Така че, ако сте сред почитателите на някои от филмите и колекционирате играчки от тях, може да започнете да се готвите още от сега. Ще ви трябват най-вече пари и доста място, за да приютите новите играчки.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail