Nintendo пуска нова гама плюшени играчки със Super Mario

Nintendo пуска нова гама плюшени играчки със Super MarioNintendo пуска нова колекция от плюшени играчки с едни от най-популярните си герои. В нея има любими имена от поредиците видео игри Super Mario.

Колекцията вече се продава в онлайн магазините. Според The DailyDot играчките са с официален лиценз от Nintendo и това ги прави доста желани от колекционерите.

Освен това плюшените герои изглеждат доста добре и близо до своите оригинали. В колекцията можем да видим герои като Йоши, Кърби, Уадъл Дий. Магикуупа и Драй Боунс също имат свои плюшковци.

Разбира се, на разположение са и двамата братя. Марио е в своя класически костюм на водопроводчик. Луиджи обаче е облечен с костюм на жълт заек, а не със своя класически зелен гащеризон.

Плюшковците са компактни. Височината им е между 12 см. и 20 см. в зависимост от самия герой и облеклото му. Това ги прави идеални за поставяне на бюро или до колекцията от видео игри със Super Mario. Истински запалените фенове пък могат да използват компактните плюшковци за възстановка на някое ниво от първата игра например. Забавно, нали?

Цената на плюшените Super Mario герои е около 10 долара, като зависи от магазина. За доставката им до страната също ще трябва да се плати допълнително и тя също зависи от магазина. Но пък всеки фен на поредицата би бил доста доволен.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail