Niantic подготвя мащабно обновление на Pokemon Go

posted in: Blog, Новини | 0

Niantic подготвя мащабно обновление на Pokemon GoМобилната игра Pokemon Go скоро навършва една година. Макар в момента популярността ѝ далеч да не е на същите нива, тя все още има доста фенове.

В опит да ги задържи и да привлече още, Niantic подготвя голямо обновление на играта с много нововъведения. Те ще са готови навреме за първия рожден ден на Pokemon Go.

Сред новостите е променя на Gym-овете. Те вече ще могат да се добавят само в 6 постоянни слота. При това не може да има повторения.

При битките играчките ще използват Gym-овете в слотовете, които ще са наредени по приоритет. Това означава, че всеки играч ще трябва много внимателно да обмисля какво да избере и къде да го постави. Друга новост е, че Gym-ове ще могат да се взимат от PokeStops.

Има и изцяло нов режим на игра. Той се казва Raid Battles. При него играчите могат да се организират по отбори и да се бият заедно срещу много мощен Pokemon. Играчите могат да се организират по най-различни принципи и да са от целия свят. Ако желаят, ще могат да се пробват срещу Pokemon-а и сами.

Освен това The Pokemon Company обяви наскоро, че компанията Game Freak работи по нова RPG игра от серията на Pokemon за Nintendo Switch. Феновете на героите скоро ще имат и играта Pokemon Gold and Silver за 3DS. Тя се очаква през септември т.г.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail