Плюшена играчка спаси 2-годишно момче при падане от втория етаж

Плюшена играчка спаси 2-годишно момче при падане от втория етаж
Плюшената крава, която е спасила момчето

Плюшените играчки са любима компания на много деца. Те могат много повече от това да носят забавления. Понякога дори могат да спасят живот.

Точно това се случи с 2-годишно момче от американския щат Масачузетс. То е паднало от втория етаж на дома си и е оцеляло благодарение на своята плюшена играчка, съобщава The Boston Globe.

Момчето било в дома си и скачало на леглото. В еуфорията обаче отскочило твърде силно и за зла участ минало през отворения прозорец.

В резултат паднало от почти 5 метра височина на бетонната площадка пред къщата. В стаята с момчето били 12-годишната му сестра и техният чичо. За съжаление, никой не може да предвиди подобен развой на ситуацията от невинна игра.

Притеснени те изтичали до момчето, чиято идентичност се запазва анонимна. За щастие открили, че то има само лека порезна рана и няколко охлузвания. Минималните наранявания били благодарение на 60-сантиметровата плюшена крава, която момчето гушкало докато скачало на леглото. За негов късмет, кравата се оказала между него и бетона и омекотила падането.

За момчето останала уплахата и знанието занапред да не скача близо до прозореца и да внимава повече. От местната пожарна коментират, че момчето е извадило голям късмет. То е можело да получи много сериозни и тежки наранявания, ако не е била плюшената играчка, която да го спаси.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail