Hot Toys впечатлява с детайлна екшън фигура на Spider-Man

Hot Toys впечатлява с детайлна екшън фигура на Spider-ManНаближава датата на начало на кинопрожекциите на новия филм Spider-Man: Homecoming и компаниите за играчки се подготвят. Hot Toys също има какво да предложи с впечатляваща нова екшън фигура на популярния герой.

Hot Toys специализира в колекционерските екшън-фигури. Компанията прави много реалистични модели, които са скъпи, но изглеждат впечатляващо.

Тази година тя още повече повишава качеството на фигурите. Вече представи фигурка на Wonder Woman, която няма видими сглобки и стави.

Сега компанията прави същото и със Spider-Man. Тук е по-лесно, защото героят носи костюм, който покрива тялото изцяло. Костюмът е възможно най-близък до този във филма Spider-Man: Homecoming.

Интересното тук е, че фигурката, която е в мащаб 1:6, идва с много допълнителни аксесоари. Те се предлагат в Deluxe версията на модела.

Hot Toys Spirder-Man Deluxe фигура

Към тях има крила-паяжини, които се прикрепят към фигурката с магнити. Има паяжини, жълто сако-ученическа униформа, горнище на анцуг, учебници и ученическа раница. В комплекта има още каската на Vulture, слушалки за Spider-Man и няколко комплекта сменяеми длани. Те са необходими, за да може фигурката да държи и взаимодейства с допълнителните аксесоари.

Самата фигурка има множество стави и може да застане в най-различни пози. Има и поставка, на която да се сложи, но може да стои права и без нея. Продажбите започват съвсем скоро и макар да се очаква, че фигурката ще е доста скъпа, тя е задължителна за феновете и колекционерите и затова се очаква доста бързо да бъде разпродадена.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail