Жена във Флорида е изгонена от дома си заради прекалено голяма колекция с играчки

posted in: Blog, Играчки, Новини | 0

Жена във Флорида е изгонена от дома си заради прекалено голяма колекция с играчкиЖена от Флорида е получила заповед да напусне дома си, защото има твърде голяма колекция от играчки. Според властите, те създават опасност от пожар.

Нанси Дучовней живее в апартамент в Джаксънвил, Флорида, като има хиляди играчки в дома си. 73-годишната Дучовней вижда в играчките повече от средство за забавления.

За нея те са страст, тя дори е известна като Дамата на играчките в града. “Като имаме предвид какво се случва в света днес, предпочитам тези забавни герои да ми се усмихват. Мисля, че те са забавни и мили”, казва тя.

Проверка от местните власти за пожаробезопасност обаче не мисли така. Според проверката играчките създават реална опасност от пожар. Затова хазяинът ѝ връчил писмо за напускане. Дучовней живее там от 12 години и смята, че това е просто повод да я изгонят. Според нея досега никой не се е оплаквал от колекцията ѝ с играчки и тя не разбира защо изведнъж се е оказала толкова голям проблем.

Дучовней има хиляди играчки, като точният им брой е трудно да се определи. Тя са навсякъде в дома ѝ. Има само няколко малки пътечки, по които да се мине. Има ги даже в банята. Дори леглото ѝ е затрупано с десетки играчки. Най-много в колекцията са плюшените играчки. Всички са организирани по категории и Дучовней знае къде да намери всяка една от тях.

И макар тя да е много натъжена от факта, че е изгонена, не пада духом. “Където и да се преместя, едно е сигурно. Играчките идват с мен”, казва тя.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail