Кои ще са най-популярните играчки през това лято

posted in: Blog, Играчки, Новини | 0

Fidget Spinners са новата мания при играчкитеЛятото е почти тук, а с него идва и новата вълна от играчки. Ще има доста голям избор и пазарът на играчки се очертава като доста активен.

FOX Business публикува кои са някои от най-очакваните от анализаторите играчки. Това са моделите, които имат най-голям потенциал.

Общо 20% от годишните продажби на играчки се реализират през лятото. Тази година се очаква процентът да е дори по-голям, защото има поне три хитови филма, които ще мотивират продажбата на играчки.

Това са Wonder Woman, Spider-man: Homecoming и Cars 3. И трите филма имат огромна фен база от деца и това ще мотивира продажбите на доста играчки. Wonder Woman и Spiderman ще помогнат най-вече за продажбата на екшън фигури, както и аксесоари за ролеви игри. Wonder Woman може да се отрази добре и на продажбите на плюшени животни, които са облечени като популярната героиня.

Популярността на т.нар. фиджети вече достига и нашите земи. Въртящите играчки се появиха сякаш от нищото и за броени седмици станаха огромен хит. Очакванията на анализаторите са, че тенденцията ще се запази поне през цялото лято.

LEGO също ще се възползва от популярността на филмите (и не само) с няколко свои нови комплекта. Освен това ще има ръст и на играчките за външна употреба и спорт. Няколко нови модела водни пистолети и аксесоари ще са предпочитано средство за забава и разхлаждане в летните горещини.

Освен това анализаторите не изключват възможността някоя нова играчка да се появи и да стане хит като фиджетите. Това става все по-възможно, заради популярността на електрониката и технологиите в играчките, които дават повече опции за тяхното развитие. Както фиджетите обаче показват, напълно възможно е и обикновени “аналогови” играчки все още да се харесват много на децата.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail