Популярните плюшени играчки Hatchimals се завръщат с нова версия

Популярните плюшени играчки Hatchimals се завръщат с нова версияПлюшените играчки Hatchimals бяха хит на много пазари през миналата година. В опит да задържат интереса към тях, компанията Spin Master готви нова версия.

Тя беше представена на международното изложение за играчки в Ню Йорк. Според Spin Master, обновените Hatchimals следват отзивите и желанията на потребителите и фокусните групи, съобщава CNN.

Затова новата версия на Hatchimals буквално ще блести. Козината на плюшените животни ще има бляскави нишки, които ще блестят на светлина. Ще има и други минимални визуални промени.

Повечето промени ще са в самото поведение на играчките. Те ще получат нови песни, игри и звуци. Ще имат повече възможности за реакция и взаимодействие с притежателя си. Запазват се двете версии, които ще се казват съответно Sparkly Pengualas и Shimmering Draggles. Цените им ще бъдат $60 на брой, както досега. Spin Master ще започне продажбите им през юли т.г.

През май т.г. Spin Master ще започне продажбите и на изцяло нова гама фигурки, които са вдъхновени от успеха на Hatchimals. Тя се казва Hatchimals Colleggtibles и ще представлява поредица от 70 малки пластмасови фигурки. Те също ще се продават в малки яйца, като ще струват по $3 на брой или $10 за пакет от 4 броя. Сред фигурките ще има и такива, които са с ограничено производство.

Освен това Spin Master обещава, че през октомври т.г. ще има още една изненада, свързана с Hatchimals. Каква точно ще е тя обаче, за сега няма никаква информация. Компанията казва единствено, че няма да е като досегашните Hatchimals, а ще бъде нещо изцяло ново.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail